NSZ obustavlja neposredan rad sa strankama
Lokacija: Srbija i svet
17.03.2020.

Na osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja, od danas, 17. marta, u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje obustavlja se neposredan rad sa strankama. 

Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.

Poslodavci koji podnose zahtev za izdavanje ili produženje radne dozvole mogu da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku dokumenti/dozvole za rad.

NSZ moli sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije - telefon, mejl i drugo. Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici  www.nsz.gov.rs i na ulaznim vratima svake filijale.

O svim promenama režima rada sa strankama, NSZ će blagovremeno informisati javnost. 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar