Međunarodni Festival pameti u Novom Sadu
Lokacija: Srbija i svet
10.05.2019.
U subotu, 11. maja u 12.00 časova, u Velikoj sali Skupštine APV, održava se svečanost proglašenja pobednika devetog Međunarodnog Festivala pameti. 
 
Festival otvara v.d. pomoćnika pokrajinskog sekretara za nacionalne manjine - nacionalne zajednice Milinka Hrćan
 
Projekat je okupio veliki broj učenika iz više evropskih zemalja (Srbija, Mađarska, Austrija, Hrvatska, Slovenija, Italija), a najboljih šezdeset učenika pozvani su na veliko finale festivala, pod sloganom „Budi kreativan – osiguraj svoju budućnost“.
 
Učenici-finalisti, njihovi profesori, predstavnici regiona i ambasada, prisustvovaće svečanom izboru i proglašenju pobednika. 
Кreativne radove učesnika ocenjivaće žiri od deset uglednih domaćih i međunarodnih stručnjaka, a potom će javnim glasanjem izabrati pobednike.
 
Projekat Festival pameti organizovan je pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, u saradnji sa Mensom Srbije i Fakultetom za ekonomiju i inženjerski menadžment FIMEК.
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar