Lažni Lidl vaučeri
Lokacija: Srbija i svet
10.03.2020.
Kompanija Lidl Srbija obaveštava da ne stoji iza lažnih nagradnih igara u kojima se građanima kroz različite kanale komunikacije (Viber, SMS) navodno dele Lidl vaučeri. Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći validne informacije.
 
Kompanija Lidl Srbija upozorava potrošače da se putem različitih kanala komunikacije (Viber, SMS) dele informacije o lažnim Lidl vaučerima u iznosu od 2000 dinara klikom na web stranicu koja nije zvanična stranica Lidla. Kompanija ne stoji iza toga i apeluje na potrošače da se ne prijavljuju i ne ostavljaju svoje podatke, radi njihove zaštite, kao i da ne prosleđuje poruke dalje.
 
Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći validne informacije. 
 
  
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar