Kupovina u Univerexportu i Trgoprometu za penzionere u petak u 85 prodajnih objekata
Lokacija: Srbija i svet
09.04.2020.

Prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet) otvoriće vrata starijim od 65 godina, u petak, 10. aprila. U periodu od 4 do 7 časova moći će da obave kupovinu u 59 prodavnica kompanije Univerexport i 26 prodavnica kompanije Trgopromet.

Radnje Grupe Univerexport rasprostranjene su širom Vojvodine kao i u Beogradu, u svim većim i manjim opštinskim centrima. U odnosu na prethodnu subotnju kupovinu za starije, ovog petka će se dodatno otvoriti i još dve prodavnice, kako bi što veći broj njih u tom periodu bio na usluzi građanima. Ulazak licima mlađim od 65 godina u prodavnice je strogo zabranjen u vremenskom razdoblju od 4 do 7 časova. Molba i preporuka je da se u kupovinu ide sa maskama na licu i rukavicama, kao i da se obavljaju racionalne kupovine.

Izmene dana za kupovinu za starije od 65 godina kao i radnog vremena od 7 do 17 casova, u većini prodajnih objekata, se detaljno mogu pratiti na zvaničnim sajtovima Grupe Univerexport www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar