Izmenjeno radno vreme PerSu marketa
Lokacija: Srbija i svet
22.04.2020.

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije PerSu marketi rade izmenjenim režimom:

Utorak - Četvrtak: 6-17:30 časova

Petak za sugrađane starije od 65 godina: 4-7 časova

Petak za ostale sugrađane: 7-17:30 časova

Subota i nedelja: neradni dani

Moguća su odstupanja u pojedinim mestima, a više o tome na PerSu.

Novi PerSu komšija na usluzi je sugrađanima Nove Pazove, na adresi Kneza Mihaila 30.

I u ovom PerSu marketu preduzete su sve neophodne mere predostrožnosti u cilju zaštite zdravlja naših zaposlenih i potrošača. Postavljena je zaštitna zavesa, koja štiti trgovca sa svih strana, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum. Ispred ulaza u maloprodajni objekat, postavljen je dezobarijer za dezinfekciju obuće pre ulaska. Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke se redovno dezinfikuju, kao i sve kontaktne površine na svaka dva sata.

Na dan otvaranja, kupce je pored brojnih akcijskih sniženja i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda. Na prostoru od oko 120 m2, ovaj market svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Pored gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na PerSu pijaci, bogatoj svežim i zdravim voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla. 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS