GO SNS Novi Sad: Apsolutna pobeda na izborima za savete i nadzorne odbore u još 13 Mesnih zajednica
24.07.2017.

Na održanim izborima za savete i nadzorne odbore u još trinaest mesnih zajednica u Novom Sadu, Srpska napredna stranka ostvarila je apsolutnu pobedu. U Mesnim zajednicama: "Šangaj", "Sava Kovačević", "Narodni heroj", "Liman", "Ivo Andrić", "Radnički", "Stari grad", "Žitni trg", "Jugovićevo", "Vera Pavlović", "Sonja Marinković", "Detelinara" i Mesnoj zajednici "Prva vojvođanska brigada", Srpska napredna stranka osvojila je svih 123 mesta u savetima i 39 mesta u nadzornim odborima.

Ovakav izborni rezultat je još jedna potvrda poverenja građana u aktuelnu gradsku vlast i veliki podstreh za budućnost, sažu u GO SNS Novi Sad. Srpska napredna stranka se još jednom zahvaljuje građanima na poverenju koje nam je ukazano i obećava se da će i u godinama pred nama raditi isključivo u interesu Novog Sada i Novosađana.

"Na to nas, pre svega, obavezuje poverenje građana, koje nam na svim nivoima ukazuju već pret godina zaredom." - kažu u Srpskoj naprednoj stranci.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar