Francuska privredna delegacija u poseti Novom Sadu
08.03.2016.

Privredna delegacija iz Pariza nalazi se u poseti Srbiji. Na poziv Miroslava Parovića i Marka Teslića stigli su Žan Fransoa Benon, predsednik departmana Valdoaza i Erik Lopez, vlasnik firme UAVS International. Delegacija francuskih privrednika u Novom Sadu primljena je u gradskom veću za privredu i regionalnoj privrednoj komori.

 

"Naši prijatelji iz Francuske su izrazili želju da u Novom Sadu pokrenu proizvodnju dronova za transport robe.Za nas je to još jedan dokaz da Srbiju moramo brendirati kao slobodnu poslovnu zonu Evrope, jer je to prirodna pozicija naše države u situaciji ekonomskih sankcija koje međusobno imaju EU i Rusija", istakli su Parović i Teslić uz obećanje da će uskoro dovesti u Apatin predstavnike velike kompanije zainteresovane za izgradnju logističko-transportnog centra u Srbiji i ovom delu Evrope.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar