Bronza za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu sekača motorista
Lokacija: Srbija i svet
06.08.2018.

Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu sekača motorista - Lillehammer Norveška, a koju su činile ekipe JP ,,Vojvodinašume“ i JP ,,Srbijašume“ i stručni timovi,  izborila se  u jakoj konkurenciji takmičara iz 28 zemalja sveta i osvojila bronzanu medalju u  disciplini  štafetna trka.

Treći u svetu veliki je uspeh naših reprezentativaca s obzirom na to da su rezultati ostvareni u sportu koji karakteriše vrhunska veština, koji se meri desetinkama sekundi, gde se radi na sirovini za koju nikad ne znate kako će reagovati.
 
Takmičenje je okupilo  150 takmičara iz celog sveta. Srbiju su predstavljali: takmičari Marko Nešković, Goran Čamagić ( JP Srbijašume ), Milan Zujić i Ljuban Žilić (JP Vojvodinašume), Boban Milovanović - selektor i Ivan Tomašević, tim lider ovog sastava.
Podsećamo da će Srbija biti domaćin narednog svetskog prvenstva i to 50 godina nakon organizacije prvog takmičenja za profesionalce koji rade sa motornom testerom (1970. godine SFRJ je sa Mađarskom organizovala prvi šampionat za sekače).
 
Izvor: vojvodinasume.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar