Besplatan prevoz za izbeglice
Lokacija: Srbija i svet
14.02.2019.

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima raspisuje Javni poziv za pružanje pomoći u vidu besplatnog autobuskog prevoza, „Idi – vidi posete“ licima izbeglim i prognanim iz Bosne i Hercegovine, a koja imaju prebivalište na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine. Takođe, raspisan je i Javni poziv za pružanje pomoći u vidu besplatnog autobuskog prevoza, „Idi – vidi posete“ licima izbeglim i prognanim iz Republike Hrvatske.

Cilj raspisivanja javnog poziva je realizovanje usluga besplatnog prevoza lica izbeglih i prognanih sa teritorije Bosne i Hercegovine i članova njihovog porodičnog domaćinstva radi pribavljanja osnovne dokumentacije, podnošenja zahteva za obnovu i realizacije drugih prava u zemlji porekla.
 
Besplatni autobuski prevoz realizovaće se u trajanju od ukupno četiri dana, od srede do subote. Polazak je sredom u kasnim popodnevnim časovima, a povratak u subotu u popodnevnim časovima.
 
Javni poziv je otvoren do 28. februara 2019.godine, a polazak autobusa predviđen je za sredu 27.mart 2019.godine.

Izvor i foto: q-media.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar