Više od 1.000 mališana prošlo kroz besplatnu školicu sporta u Somboru

U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora u Sokolskom domu održan je zajednički – demonstrativni trening povodom završetka zimskog ciklusa Besplatne školice sporta „Sportić“ za decu od 3 do 6 godina. 

Svim učesnicima treninga  su podeljene  diplome za učešće i uz osveženje i pice koje je donirala picerija „Sicilija“ iz Sombora dogovoren je nastavak programa u januaru 2019. godine.
 
 
Školicu vode stručna lica, koja poseduju dozvole za rad sa decom školskog i predškolskog uzrasta, profesori fiz. vaspitanja : Radovan Rašković i Predrag Mandić i da podsetimo, ovo je već sedma godina zaredom kako se sprovodi ovaj program i do sad je kroz njega prošlo, ako brojimo i podprograme „Besplatnu školicu Sportić – na bazenu“ i „Besplatnu školicu sporta – Roditelj – dete“ više  od 1000 dece uzrasta od 2 do 7 godina. 
 
- Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradskoj upravi Grada Sombora  koja je prepoznala značaj ovog programa za naše najmlađe sugrađane kao i  piceriji „Sicilija“ na pomoći pri realizaciji ove završne  manifestacije. 
 
Izvor: Sportski savez grada Sombora
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar