Uspešan nastup mladih apatinskih atletičara na Letnjem mitingu prijateljstva

U Sremskoj Mitrovici, na tradicionalnom Letnjem mitingu prijateljsta, koji je okupio veliki broj mladih atletičara i atletičarki, atletičari AK Apatin i AK Omladinac iz Prigrevice ukupno su osvojili šest medalja, dve zlatne i četiri bronzane. 

Članovi Atletskog kluba Apatin osvojili su pet medalja, a najuspešniji predstavnik kluba sa dve medalje bio je Nemanja Kovačević koji je pobedio u disciplini - bacanje voteksa, a pored zlatne medalje on je osvojio i bronzanu medalju na 60 metara. Jovana Kuridža je u skoku u dalj osvojila prvo mesto i četvrto mesto na 60 metara, Strahinja Sučević osvojio je treće mesto na 60 metara i četvrto mesto na 200 metara, Iva Rajić u skoku u dalj osvojila je  bronzanu medalju, Elena Ćopić bila je blizu osvajanja medalja, ona je ostvarila dva plasmana na četvrto mesto. Dobre nastupe na Sremskoj Mitrovici imali su i Lena Rajić i Milica Kovačević. 
 
Atletski klub Omladinac iz Prigrevice nastupio je na mitingu sa tri člana, a najuspešnija je bila Dragana Popović, koja je osvojila treće mesto u trci na 60 metara i četvrto mesto na 200 metara. Odličan nastup imali su i Branislav i Milana Tadić. 
 
Na takmičenju je sa decom bio trener Bojan Tomašević.   
 
 
 
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar