Uspešan nastup karatista Hajduka na Prvenstvu Vojvodine

Karatisti Hajduka iz Kule imali su uspešne nastupe na Prvenstvu Vojvodine za kadete i juniore koje je održano u Novom Bečeju.

U pojedinačnoj konkurenciji zlato je osvojila Natalija Sertalić, srebrne medalje su pripale Aleksandri Đikić i Sari Plančak, dok je Luka Giric osvojio bronzanu medalju. U ekipnoj konkurenciji kadetkinje su osvojile prvo mesto (Aleksandra Đikić, Nina Vojinović, Milica Rajić, Matea Kalmar), juniorke su osvojile drugo mesto (Natalija Seratlić, Kristina Sokolovski, Sara Plančak), a kadeti treće mesto (Marko Međedović, Marko Pucar, Rastko Baturan i Luka Giric).

Trener KK Hajduk Kula, Nikola Greber je zadovoljan postignutim rezultatima, a posebno uspesima u ekipnoj konkurenciji. Greber je naveo da su Natalija Seratlić i Aleksandra Đikić imale veliki broj mečeva i pojedinačno i ekipno, a napravile su i najveći broj poena.

Karatiste Hajduka, za dve nedelje, očekuje Prvenstvo Srbije, koje će se održati u Čačku.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar