Uspešan nastup članova AK Apatin na trejl trci Kopaonik 2018

Na Kopaoniku je u subotu, 28. jula, održana tradicionalna trejl trka „Kopaonik 2018“, u kojoj je nastupilo blizu 500 takmičara iz Republike Srbije i inostranstva, koji su se nadmetali na deonicama od 7 km i 15 km i u dečijim trkama, među kojima su i ove godine uspešne nastupe imali članovi Atletskog kluba Apatin.

Na izuzetno tehničko zahtevnim stazama Kopaonika, predstavnici AK Apatin su bili na visini zadatka i ostvarili zapažene rezultate.
Najuspešnija u pojedinačnoj konkurenciji u trci na 7 kilometara, bila je Aleksandra Burkanović koja je osvojila vicešampionsku titulu u ženskoj kategoriji i prvo mesto u starosnoj kategoriji, u istoj konkurenciji Branka Veličković osvojila je 15. mesto i 10. mesto u starosnoj kategoriji. U muškoj konkurenciji Živa Vijoglavin osvojio je 20. mesto u ukupnom plasmanu i treće mesto u starosnoj kategoriji.
 
U trci na 15 kilometara Nebojša Ćulumović osvojio je 15. mesto u ukupnom poredku i peto mesto u starosnoj kategoriji, dok je Milan Kovačić osvojio 52. mesto u sveukupnom plasmanu (29. mesto u kategoriji).
Članica AK Apatin Danijela Dragojević je u paru sa Kristiforom Bogdanićem iz Subotice, osvojila drugo mesto u sveukupnom plasmanu u trci parova.
U dečijoj trci na 100 metara koja je održana u okviru manifestacije, treće mesto i bronzano odličje osvojila je Hana Čegar.
 
Sledeći nastup članovi AK Apatin imaće u Kanjiži na 37. Kanjiškom polumaratonu, koji se održava 11. avgusta 2018. godine.
 
Uporedo sa učešćem na takmičenjima, Atletski klub Apatin, tokom celog leta sprovodi besplatnu školu atletike sa mladim atletičarima koji tri puta nedeljno vredno rade pod stručnim vođstvom trenera Bojana Tomaševića i asistenta Zorana Čegara.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar