Uspeh atletičara na 37. Somborskom polumaratonu

Mariana Čegar Lukić pobedila je u polumaratonskoj trci na 21 kilometar i 97 metara na 37. Somborskom polumaratonu, najstarijem polumaratonu u Srbiji. Pored nje u trci su nastupile i Snežana Milošević koja je zauzela peto mesto ukupno i prvo mesto u starosnoj kategoriji i Katarina Popov koja je uspešno završila trku.

Mariana Čegar Lukić u sredini

Đuro Borbelj  je u muškoj kategoriji u polumaratonskoj trci osvojio drugo mesto. Izuzetno dobre rezultate uz popravljanje ličnih rekorda ostvarili su i ostali članovi AK Apatin, Predrag Knežević, Aleksandar Štajfer, Aleksandar Zdravković, dobar rezultat ostvario je i Zoran Radičanin.

Đuro Borbelj, Apatin

U polumaratonskoj trci nastupili su i ostvarili lične rekorde apatinski rekreativci Srđan Horti i Jelena Vojvodić.

U trci na 4,5 kilomatara koja je održana u okviru polumaratonske trke, nastupilo je pet članova AK Apatin, treće mesto ostvario je Damir Stojanov, petoplasirani je bio Aleksandar Bojović, dok su solidne rezultate ostvarili Tihamer Sirak, Bojana Vein i Nataša Martinović.

Na 37. Somborskom polumaratonu učestvovalo je oko 400 trkača iz deset zemalja.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar