Uređen teniski teren u Bloku 112

Opština Apatin mnogo pažnje poklanja sportu, kako onom profesionalnom, tako i rekreativnom, a ovoga puta je na red došao tenis. U budžetu Sportskog saveza opštine Apatin za ovu godinu opredeljena su sredstva za sređivanje i održavanje teniskog terena koji se nalazi u Bloku 112, a koji je godinama bio zapušten i prepušten zubu vremena.

- Ideja sređivanja ovog terena je potekla još prethodne godine i u saradnji sa lokalnom samoupravom i srednjim školama kojima teren i pripada preuzeli smo brigu o istom. Ima još radova koji treba da se dovrše, ali u suštini možemo biti zadovoljni, rekao je Slobodan Bačić.
 
 
Novi, kvalitetan teren, prema procenama sekretara SS opštine Apatin, bi trebao da obezbedi bolje uslove za rad, kao i još veći broj dece koja će svoje prve teniske korake napraviti baš ovde.
 
O ovoj vrednoj investiciji govorio je i Aleksandar Smiljanić, predsednik Teniskog kluba „Dunav“. 
 
 
- Prezadovoljni smo. Iskoristio bih ovu priliku da se najiskrenije u ime svih članova kluba, roditelja i dece zahvalim opštini Apatin i Sportskom savezu koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta. U razgovoru sa roditeljima, građanima i simpatizerima sporta samo čuo samo reči hvale za ovaj deo grada koji sada u kompletu sa teniskim terenom, jaslicama i igralištem postaje jedan od lepših kutaka našeg grada, izjavio je Smiljanić.
 
Teniski klub „Dunav“ ove godine obeležava 10. godina postojanja kluba koji je za vrlo kratak period napravio neke ozbiljne rezultate koji su u poslednjim godinama izostali zbog nešto lošijih uslova za treninge.
 
 
- Poslenjih nekoliko godina smo u blagom padu, kada su sami rezultati u pitanju i to je zbog toga što nismo imali uslove kakve od danas imamo. Upisali smo za sada više od 20 dečaka i devojčica sa kojima se radi kvalitetno, a evo koristim priliku da pozovem svu decu uzrasta od pet do 15 godina da nam se priključe i da zajedno vežbamo i treniramo tenis, kaže predsednik Teniskog kluba „Dunav“.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar