U toku prijave za humanitarni turnir u fudbalu na pesku

Sad već tradicionalni turnir u fudbalu na pesku ,,Apa-Futsal Beach Kup'', treći po redu, i ove godine ima humanitarni karakter, pošto će sav ostvaren prihod od kotizacija i eventualno sakupljenih donacija biti uplaćen u korist "Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama", a koji postoji u okviru Centra za socijalni rad Apatin.
Turnir će biti održan u subotu, 13.08.2016. godine sa početkom u 9 sati. Mesto održavanja je teren na Motelu pored restorana Plava ruža. Kotizacija po ekipi iznosi 2.000,00 dinara , a ekipa može da broji najviše 5 članova (3 igrača + golman i jedna rezerva). I ove godine postojaće i zabavni program , a cilj turnira je da se sakupi više sredstava nego prošle godine. Za najbolje će biti obezbeđeni pehari i medalje.
Informacije i prijave ekipa  mogu se ostvariti telefonski: 065/85-84-387 i 062/81-86-994 ili putem fb stranice kluba KMF Apa-futsal.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar