U subotu spektakl na stadionu kraj Dunava

U subotu, 07. jula, će se u okviru 55. Apatinskih ribarskih večeri, na stadionu kraj Dunava održati dvostruki fudbalski program,a koji će po atraktivnim najavama sigurno privući veliki broj naših sugrađana i turista. 

U prvoj utakmici od 18 sati se, po 50. jubilarni put, sastaju debeli i mršavi. Utakmica uvek atraktivna i zanimljiva, bez velikog takmičarskog značaja, a što će igračima oba tima dati prostor za egzibicije. 
 
Nakon utakmice između debelih i mršavih, u 19 sati se igra ,,Memorijal Vladimir Baćanov". U ovom susretu se sastaju veterani ,,Mladosti" i URA, tim Udruženja rekreativaca Apatin. Na jednom mestu publika će moći da vidi najbolje apatinske fudbalere srednjih godina, koji su i dalje aktivni i uprkos višku godina i kilograma imaju još uvek šta da pokažu. 
 
 
Organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta, a pre svega dobre zabave, da prisustvuju ovim lepim sportskim događajima.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar