U Srbiji završena sezona Street volley turnira - Apatin oborio sve rekorde po broju učesnika

U mesecu oktorbu završena je sezona Street volley turnira u Srbiji.

U 2018. godini odbojka je imala  mnogo novih gradova koji su se uključili u organizaciju i karavan Street volley turnira.
Ženska odbojka je odavno postala pokret za devojčice u Srbiji, pa samim tim  nije ni čudno što su ovi turniri u Vojvodini i Srbiji veoma masovni.
 
Međunarodni turnir "Street volley Apatin 2018"  je srušio sve rekorde po broju učesnika kada je u pitanju ulična odbojka i ujedno bio najmasovniji turnir u Srbiji u ovoj godini.
 
Učestvovala su  52 kluba iz Hrvatske, BIH i Srbije, a koji su doveli više od 1.500 devojčica i dečaka uzrasta od 8 do 15 godina u Apatin .
 
Dužinom cele glavne ulice takmičilo se rekordnih 280 ekipa u osam uzrasnih kategorija.
 
Na turniru je bilo 200 trenera koji su sjajno organizovali i vodili svoje ekipe i 23 sudija koji su bez primedbe odradili svoj posao.
 
 
Promoterke ovog do sada najmasovnijeg turnira u uličnoj odbojci u Srbiji i regionu bile su igračice Vizure, šampionke Srbije.
 
Treba istaći da su u Apatinu bile: Maja Aleksić koja je u Japanu sa reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na svetskom prvenstvu 2018. godine, Katarina Lazović, Sara Lozo i Aleksandra Ćirović koje su nastupale za reprezentaciju Srbije u Ligi nacija 2018. godine, bivša reprezentativka Srbije Slađana Erić. Ove devojke koje su odigrale i revijalnu utakmicu protiv učesnica turnira Street Volley Apatin 2018.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar