U Somboru odžan finalni turnir u odbojci na pesku

Sombor je bio domaćin finalnih mečeva u odbojci na pesku na turniru „Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2018”.

U ženskoj kategorjiji pobedile su Novosađanka Gorana Mrđan i Beograđanka Aleksandra Aleksić, a u muškoj Beograđani Stefan Basta i Lazar Kolarić.
 
Za igračicu turnira 2018. godine proglašena je Gorana Mrđan, a za igrača Vukašin Rajković.
 
Drugo mesto u ženskoj kategoriji, osvojile su Novosađanke Nataša Savović i Katarina Raičević, a treće Marija i Tamara Miljević.
 
Srebrnu medalju, 18. avgusta, osvojili su Aleksandar Gavrilov i Miloš Milić iz Pančeva, a bronzanu medalju Vukašin Rajković i Damjan Pušonja.
 
Mečeve je pratio veliki broj Somboraca, a finalnim nadmetanjima prisustvovali su Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice grada Sombora, Antonija Nađ Kosanović, član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine, kao i proslavljeni odbojkaši Andrija Gerić, Ivan Miljković i Đula Mešter.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar