U Kuli održan sastanak sportskih klubova i Sportskog saveza Srbije

Juče je u Kuli održan sastanak sportskih klubova i organizacija u oblasti sporta sa teritorije Opštine Kula sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije kako bi se članovi sportskih klubova i organizacija u oblasti sporta edukovali u podnošenju zahteva za dobijanje finansijskih sredstava za takmičarsku 2019. godinu.

Na sastanku je bilo reči o popunjavanja aplikacionog formulara organizacija u oblasti sporta kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u ovoj oblasti. Kroz aplikacioni formular proveo ih je Slobodan Hranisavljević, stručni saradnik u Sportskom savezu Srbije. Sledeći korak je da Sportski odbor Opštine Kula raspiše javni poziv za podnošenje Godišnjeg programa rada sportskih klubova i organizacija u oblasti sporta, o čemu će klubovi i organizacije biti blagovremeno obaveštene.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar