Turniri u fudbalu i basketu u Opštini Kula

Danas, 1. jula, počinje turnir u malom fudbalu u dvorištu Osnovne škole Isa Bajić u Kuli. Na turniru učestvuju petlići, uzrasta od 2005. godišta i mlađi, koji ne plaćaju kotizaciju, omladinci - 2002, 2003 i 2004. godište, za koje je predviđena kotizacija od 5 hiljada dinara i seniori od 2001. godišta i stariji, za koje je kotizacija 10 hiljada dinara. Nagrada za osvojeno treće mesto je 25 hiljada dinara, vicešampionu pripada 50 hiljada dinara, a za prvo mesto 100 hiljada dinara. 

Trenutno je u toku turnir u malom fudbalu u Ruskom Krsturu, gde se učesnici nadmeću u četiri kategorije: u kategoriji mlađih pionira, deca rođena 2008. i mlađi, kategoriji pionira, deca rođena 2005. godine i mlađi, zatim u kategoriji veterana, igrači stariji od 35 godina i u seniorskoj kategoriji. Pobednik turnira u seniorskoj konkurenciji će osvojiti nagradu od 100 hiljada dinara, drugoplasirana ekipa 30 hiljada dinara, a trećeplasirana 20 hiljada dinara. 
 
Pored turnira u fudbalu, leto je rezervisano i za basket 3×3. Turnir će trajati od 9. do 11. avgusta, a igraće se na terenu OŠ Isa Bajić u Kuli. Kotizacija po ekipi je 4 hiljade dinara, a broj ekipa je ograničen. Kao i za turnire u fudbalu, i ovde je organizator spremio vredne nagrade. Trećeplasiranu ekipu očekuje nagrada u visini od 20 hiljada dinara, drugoplasiranoj pripada 40 hiljada dinara, a prvoj ekipi 110 hiljada dinara. 
 
Glavni pokrovitelj turnira je Opština Kula
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar