Trka za pehar Grada Sombora održana na Hipodromu

Trka za pehar Grada Sombora održana je juče na somborskom hipodromu u organizaciji Konjičkog kluba Vojvođanin. Održano je ukupno 10 trka u kojima je učestvovalo 98 grla iz sedamnaest konjičkih klubova. Domaći Konjički klub ostvario je zapaženi rezultat i u ukupnom plasmanu ima osvojena tri prva mesta, jedno treće i jedno peto mesto. 

Trka dana bila je brza partija posvećena osvajanju pehara grada Sombora. Prijavljeno je bilo sedam učesnika, tri grla domaćeg odgoja i četiri grla oždrebljena u inostranstvu. Grlo Lejla S.P. u trku je ušla kao pobednica trke Državno prvenstvo za grla od 5 godina održane dve nedelje ranije u Beogradu, a Isaac Nenjton A.T. kao pobednik brze partije održane u Subotici 19. maja.  Ipak  najbolji u brzoj partiji osvojivši pehar grada Sombora za 2019. godinu bio je konj Nadir Three sa vozačem Vukov Ivanom, vlasnika Horvatski Antuna. Pehar grada je uručila gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović. 
 
Pored kasačkih trka, u nedelju na Hipodromu,  predstavljena je i škola jahanja Suzane Sekulić, a gosti su mogli da uživaju i u izboru najlepših šešira kao i u vožnji fijakerom. Posetiocima je na Hipodromu u Somboru predstavljena i promenada Sombora kroz istoriju. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar