Trka prijateljstva u Kuli  u subotu

Ovogodišnja Trka prijateljstva u Kuli održaće se u subotu, 15. juna i okupiće oko 900 trkača iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Austrije, Makedonije, Mađarske, Rumunije, Nepala i Kenije. Predviđeno je da start trke bude na Trgu Slobode (kod Pošte) u centru Kule. Glavna trka počinje u 17:30 časova

Pored Kenijca Stenlija Kipruta, pobednika Trke prijateljstva iz 2017. godine, svoj dolazak su najavili najboji atletičari na srednjim i dugim prugama Olivera Jeftić, Teodora Simović, Milan Mitrović, Slađana Perunović, Lucija Kecmani, Kristijan Stošić i Marko Ranković.   

Programom trke prijateljstva predviđeno je održavanje trke na 5000 m, trke na 10000 m, kao i dečije trke na 800 m i mešovita štafeta 2 x 5000 m.    

Organizatori Trke prijateljstva najavili su da će uži centar Kule (Kramerova i Lenjinova do policijske stanice) biti zatvoren od 7 do 21 časova zbog montiranja ograda i bine. Takođe, prema rečima organizatora, trasa trke će biti zatvorena od 17 do 20 časova. 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar