Tradicija koja traje

U subotu je Odbojkaški klub Apatin, sedmu godinu zaredom, organizovao turnir u uličnoj odbojci za devojčice, na kome pored domaćina tradicionalno učestvuju još tri kluba OK Avalica Beograd, OK TOP Volley Beograd i OK Boom Volley Prigrevica.

Na tri odbojkaška terena u centru grada odigran je veliki broj utakmica u kategoriji 2007, 2008 i 2009 godište.

Organizatori su svim učesnicima turnira podelili medalje za uspomenu na prve utakmice i prvi turnir nakon vandrednog stanja u 2020. godini.

Plasman po kategorijama

2007 godište : 1. OK Avalica, 2. TOP Volley,3 Apatin

2008 godište :1.OK Apatin I,2. OK Apatin II, 3.OK Boom Volley

2009 godište: 1.OK Apatin, 2 OK Avalica, 3.Boom Volley

Kao i prethodnih godina nakon turnira, organizovano je druženje mladih odbojkašica, a novo druženje četiri kluba iz Beograda i apatinske opštine je zakazano sledeće godine u junu na istom mestu.

Inače, u planu je da se u 2021 godini turnir odigra u odbojci na pesku i to na dve lokacije, na terenu za odbojku na pesku u Banji Junakovic i na terenu za odbojku na pesku pored restorana Plava Ruža na Motelu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar