Streličarski Kup Srbije održan u Crvenki

U Crvenki je u organizaciji Streličarskog kluba Target održan, četrnaesti po redu, dvoranski Kup Srbije u streličarstvu. Takmičari iz svih krajeva Srbije pokazali su preciznost i veštinu u disciplini 3D. Više od 110 streličara iz Srbije i zemalja u okruženju, gađali su trodimenzionalne replike pojedinih životinja.

Najvrednije rezultate u disciplini Instiktivni luk u seniorskoj konkurenciji ostvarili su Danijel Rađen, član Streličarskog kluba Velos iz Novog Sada sa 196 bodova, drugi je bio Stevan Josipović, član Streličarskog kluba NS 2002 iz Novog Sada sa 190 bodova, a treći Aleksandar Vrndić, član Streličarskog kluba Kraljevi iz Kraljeva sa 187 bodova.

U konkurenciji veterana u istoj disciplini najuspešniji je bio Miloš Bašalac, član Streličarskog kluba Kraljevi iz Kraljeva sa 149 bodova, drugi je bio Vladan Stefanović član novosadskog Velosa sa 138 bodova, a treće mesto sa po 94 boda podelili su Miroslav Knapček, član Streličarskog kluba Tican iz Vognja i Vladimir Petrović, član Streličarskog kluba Target iz Crvenke.

Na Kupu Srbije nastupili su članovi dva kluba iz Crvenke. Osim Vladimira Petrovića, člana Targeta odlične rezultate ostvarili su i Petar Keresteš, član istog kluba koji je u seniorskoj konkurenciji u disciplini Goli luk osvojio treće mesto sa 149 bodova, dok je u istoj disciplini u konkurenciji starijih pionira Edvard Keresteš osvojio prvo mesto sa 130 bodova, a u konkurenciji veterana Ana Rodić, takođe članica Targeta osvojila je prvo mesto sa 140 bodova. Član Streličarskog kluba Target Tibor Janković je u disciplini Kampaund luk osvojio prvo mesto sa 176 bodova, dok su u disciplini Olimpijski luk odlične rezultate ostvarili članovi Streličarskog kluba Strela, takođe iz Crvenke. U konkurenciji seniora član Strele Marko Đurišić je osvojio drugo mesto sa 86 bodova, dok je u konkurenciji kadetkinja Marija Uzelac, članica Strele osvojila prvo mesto sa 80 bodova.

Pomoć u organizaciji su pružili Sportski centar Crvenka u kojem je takmičenje održano, Turistička organizacija Opštine Kula, te preduzetnici Aco Arvaji iz Crvenke i Vojkan Veberović iz Kule, koji je i veoma uspešan član Streličarskog kluba Target.

 

 

 

 
 

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar