Stefan Putnik boravio sa reprezentacijom Srbije na pripremama

Na adresu Rukometnog kluba PIK Prigrevica stiglo je još jedno veliko priznanje. Naime, pored Anje Vujnović, koja je prethodne nedelje bila na pripremama sa reprezentacijom Srbije, poziv je dobio i golman Stefan Putnik. On je u periodu od 4. do 6. oktobra boravio u Beogradu, u trenažnom centru Rukometnog saveza Srbije, gde je trenirao sa pionirima 2004. godište. Pored treninga, obuhvaćena su i sva testiranja.

Mladi Prigrevčanin je ušao u krug najperspektivnijih igrača Srbije, što bi bila čast za mnogo veće rukometne centre u odnosu na Prigrevicu. Stefan, kao i njegov trener Milka Nikšić, mogu biti ponosni na sve što su uradili do sada. Nema sumnje da će i mnogi drugi krenuti stazama mladih Anje Vujnović i Stevana Putnika, koji su skrenuli pažnju sportske javnosti na veliki rukometni potencijal u Prigrevici.

Kako se navodi na sajtu RSS, dogovoreno je da ovakve trodnevne akcije, pogotovo kod pionira, postanu stalna praksa i da se igrači okupljaju najmanje jednom mesečno.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS