Staparac Milan Todorović dominirao na Međunarodnom rvačkom turniru u Somboru
Proteklog vikenda, deveti put za redom, održan je Međunarodni turnir u rvanju "Trofej Sokola" u organizaciji Rvačkog kluba "Soko" iz Sombora. Na turniru je učestvovalo 26 klubova iz 6 država sa ukupno 161 takmičarem. Za najboljeg stranog takmičara proglašen je Karlo Kodrić iz Siska, za najboljeg takmičara iz Srbije - Uglješa Gajić iz Šapca, a za najboljeg domaćeg rvača proglašen je Milan Todorović iz Stapara
 
U kategoriji do 87kg Todorović je zabeležio tri efektne pobede i zasluženo osvojio zlatnu medalju i pehar, koji mu je uručio dr Milorad Dokmanac, selektor svih rvačkih reprezentacija Srbije. 

 

Milan je već četiri godine aktivan član rvačkog kluba "Soko", iza sebe ima dosta osvojeni nagrada. Prošle godine bio je prvak u Sarajevu na Međunarodnom turniru u rvanju "Kup grada Sarajeva", osvojio je prvo mesto na Međunarodnom turniru rvanju u Senti, a tri godina uzastopno bio je i prvak Međunarodnog turnira u rvanju u Molu. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar