Sreća napustila mlade Apatince

Nakon duže pauze napokon je počela da se kotrlja lopta i kod mladih fudbalera. Vreme je kada se organizuju turniri gde se deca takmiče i druže, osvajaju medalje i stiču nova prijateljstva, pa su takvi skupovi veoma popularni kod mališana kojima fudbal mnogo znači. Igrači apatinske Mladosti, generacija 2008. godište učestvovali su na tradicionalnom turniru u Savinom Selu gde su u konkurenciji 20 ekipa zauzeli četvrto mesto. Uspeh je mogao biti mnogo bolji, ali je sreća okrenula leđa dečacima kojima se ne može ništa zameriti, već ih treba pohvaliti za zalaganje, prikazanu igru i ponašanje.

U polufinalnoj utakmici Apatinci su vodili sa 1:0 protiv ekipe One Tima iz Temerina sve do poslednjeg minuta, a onda su protivnici izjednačili i u finale ušli boljim izvođenjem penala. Donekle ista situacija viđena je u borbi za treće mesto gde su takođe penali presudili.

U ovom trenutku najbitnije je vidan pomak u igri apatinskih mališana i promenjan odnos prema obavezama, a sasvim je izvesno da će vremenom i uspešan rezultat propratiti ovakav rad. Inače, najmlađi igrači Mladosti u nedelju odlaze u Novi Sad na veliki međunarodni turnir “Vujadin Boškov” što će za njih biti veliko i neprocenjivo iskustvo.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar