Srebro za Apatince u finalu Кupa Vojvodine

KMF Apa-futsal'' izgubio je na svom terenu u finalu KUP-a Vojvodine od КMF „SAS“ iz Zrenjanina sa 4:3 (2:2).

Ceo program bio je fantastično organizovan, a veliki broj navijača obećavao je i pobedu. Ipak, iako su se borili lavovski i imali podršku vrednu pažnje, nisu imali dovoljno sportske sreće.
 
U poluvremenu publika je imala priliku uživati u nastupu KUD-a „Carza“ iz Apatina, što je bio njihov prvi nastup pred apatinskom publikom.
 
Bez obzira na ovaj poraz, KMF ,,Apa-futsal'' pokazao je odličnu igru i spremnost za početak prolećnog dela prvenstva.
 
Ovoj veoma važnoj utakmici za Klub malog fudbala ,,Apa-futsal'' Apatin svojim prisustvom podršku je pružio i veliki broja funkcionera iz Fudbalskog saveza, članova Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, kao i lokalnih vlasti i sekretara Sportskog saveza, a koji je u 2018. godini pomogao funkcionisanje kluba sa 359.953,00 dinara. Možda u tekućoj godini sa povećanim sredstvima (oko 390.000 dinara) KMF „Apa-futsal“ uspe da napravi još jedan, završni korak u kup takmičenju.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar