Srbija pobedom započela takmičenje u Kupu za mir

Svečanim otvaranje "7. CISM futsal kupa za mir", u hali Mostonga u Somobru, otpočeo je turnir u kome će sportske veštine odmeriti pripadnici oružanih snaga iz nekoliko zemalja bivše Jugoslavije.

Danas se u sportskoj sali osnovne škole "Žarko Zrenjanin" u Apatinu od 18 sati sastaju Srbija i Bosna i Hercegovina, dok  od 19:45 igraju Hrvatska i Slovenija.

U sredu 27. maja u gradskoj hali Mostonga u Somboru, odigravaju se utakmice poslednjeg kola, u kojem se od 18 sati sastaju Bosna i Hercegovina – Hrvatska, a od 19.45 Srbija – Slovenija.

Završne utakmice igraće se u Apatinu, u sportskoj sali OŠ „Žarko Zrenjanin“, u četvrtak 28. maja.  Utakmica za treće mesto počinje od 16.10, dok je finalna utakmica predviđena za 18.00 sati. Nakon završetka finalne utakmice predviđeno je proglašenje najboljih i ceremonija zatvaranja.

U utakmicama prvog kola koje su održane nakon ceremonije otvaranja, Bosna i Hercegovina je pobedila Sloveniju sa 5:1, dok je ekipa Srbije savladala Hrvatsku sa 4:1.

Prisutnima su se na otvaranju obratili predstavnici optina Apatin i Sombor, kao i predstavnici vojske Srbije, Ministarstva odbrane i CISM, koji su učesnicima poželeli sreću.

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar