Sportski savez opštine Odžaci tradicionalno bira najbolje

Sportski savez opštine Odžaci uputio je poziv za podnošenje predloga za tradicionalna priznanja najboljima u oblasti sporta za 2018. godinu. 

U skladu sa Pravilnikom o dodeli priznanja najuspešnijim pojedincima i kolektivima, predloge mogu podnositi svi članovi Sportskog saveza opštine Odžaci, u okviru grane sporta u kojoj se takmiče i funkcionišu, kao i mediji sa teritorije opštine Odžaci.
 
Rok za dostavljanje predloga za dobitnike priznanja u dvadeset kategorija je do 28. januara, a uz predlog je potrebno dostaviti pisano obrazloženje sa kratkom biografijom kandidata.
 
Predlozi se dostavljaju u kancelariju Sportskog saveza opštine Odžaci.
 
Ovaj tradicionalni izbor organizuje se od 1975. godine, a prvi laureat bio je fudbaler Ante Bačić. Priznanja za najbolje sportiste opštine Odžaci za 2017. pripala su sportskom ribolovcu Iliji Antanaskoviću i karatistkinji Ani Ćirić.
 
Izvor i foto: ico.rs
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar