Somborski džudisti uspešni na Međunarodnom turniru u Subotici

Članovi Džudo kluba Ipon iz Sombora imali su uspešan nastup na tradicionalnom 8. Međunarodnom turniru Dan Grada Subotice za mlađe kategorije. U okviru ovog turnira, čiji domaćin je bio Džudo klub Spartak, organizovano je i završno, treće po redu, kolo Regionalne lige.

U izuzetno jakoj konkurenciji klubova iz Srbije, Mađarske, Rumunije i Hrvatske, Džudo  klub Ipon iz Sombora nastupio je sa 8 takmičara. U kategoriji starijih poletaraca  Stefan Despot i Petar Gradinski (+55kg) zauzeli su treće mesto, dok je Aleksa Lukačević (-46kg) bio peti. Kod mlađih pionira u kategoriji +66 kg Nemanja Šuša osvojio je drugo mesto, a Miloš Mećava (-50kg) treće mesto. Bogdan Vukašinović takmičenje je završio na petom mestu.

Svi takmičari su imali po tri ili četiri borbe i, prema rečima njihovih trenera Antuna Blaškovića i Marijane Milković, pokazali su izuzetnu borbenost i želju za pobedom, a nekima od njih ovo su i prve medalje.
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar