Somborci prisustvovali radnom sastanku u Sportskom savezu Srbije

Delegacija u sastavu Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća grada Sombora zadužena za sport i omladinu, Miloš Aleksić, potpredsednik Sportskog saveza grada Sombora, Ilija Lalić,  Sportski savez grada Sombora i Miloš Obušković, stručni saradnik u odeljenju društvenih delatnosti grada Sombora, prisustvovala radnom sastanku u Sportskom savezu Srbije.

Tema sastanka je bila programsko finansiranje Saveza i klubova.
Ispred Sportskog saveza Srbije prisutni su bili Aleksandar Šoštar, predsednik, Dragan Šešum, sportski direkor, Nemanja Svjetličić, Slaven Radonić, Miodrag Šebek i Slobodan Hranisavljević.

Sastanak je održan u prostorijama Sportskog saveza Srbije i protekao je u informativno-radnoj atmosferi u vezi programskog finansiranja i dogovoreno je da stručnjaci Sportskog saveza Srbije, održe Javnu tribinu u Somboru, 10. maja. Tema Javne tribine će biti Programsko finansiranje Saveza, klubova i sportskih udruženja.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar