Somborci na Evropskom olimpijskom festivalu mladih
Povodom učešća petoro Somboraca na Evropskom olimpijskom festivalu mladih članovi Olimpijskog komiteta Srbije posetili su Sombor. U zgradi Županije dočekala ih je gradska većnica za oblast omladine i sporta Antonija Nađ Kosanović sa predstavnicima Sportskog saveza grada Sombora. 
 
Troje biciklista, Mihajlo Stolić, Igor Nadoveza i Bojana Vujasinović sa trenerom – selektorom Markom Sudarićem koji su članovi BK S Team i rvač Dejan Fratrić iz RK Soko ostvarili su odgovarajuće norme i ušli u tim Srbije. Ovom prilikom Olimpijski komitet uručio je sportsku opremu Somborcima koji će se takmičiti na Evropskom olimpijskom festivalu mladih. 
 
-Nama je drago kada vidimo da imamo toliko uspešnih sportista, da se sav taj trud koji lokalna samouprava ulaže da poboljša uslove i kvalitet treninga petostruko vraća kroz vaše rezultate. Naravno, vaši treneri imaju veliku zaslugu za to što ste uspeli da ispunite norme - rekla je Nađ Kosanović.  
 
-Nadamo se da će rezultati u Bakuu zaista biti na visokom nivou. Imamo 56 dečaka i devojčica koji će se takmičiti u 9 sportova, jedna je ekipa u odbojci i sve ostalo su takmičari koji su u pojedinačnim sportovima izborili norme - rekao je marketing menadžer Olimpijskog komiteta Srbije Dejan Kozlina. 
 
Evropski olimpijski festival mladih održava se u Bakuu, u Azerbejdžanu, od 19. do 29. jula ove godine. 
 
 
 
  

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar