Sombor domaćin završnog turnira u odbojci na pesku

Grad Sombor, u saradnji sa Sportskim savezom grada Sombora, organizuje „Finale Banka Poštanska štedionica lige u odbojci na pesku“. Sombor je domaćin završnog turnira koji će se održati od 16. do 18. avgusta 2018. godine na Trgu Svetog Trojstva.

Treba istaći da ni jedan grad nikada do sada, sem Beograda, nije dobio da organizuje finalni turnir, a ta privilegija je pripala upravo Somborcima.
 
Odbojkaški savez Srbije je prepoznao potencijal koji ima ovaj grad, što je velika čast, ali u isto vreme i velika obaveza za sve u gradu Somboru da ovo zanimljivo i kvalitetno takmičenje organizuju na visokom nivou.
 
Mesto dešavanja turnira je Trg Svetog Trojstva, na kojem će i ove godine biti postavljena dva terena sa osvetljenjem, a gde će biti organizovani i mečevi u večernjim terminima.
 
I ove godine biće organizovan Međunarodni rekreativni turnir na kojem će učešće uzeti između 80 i 100 rekreativnih igrača odbojke na pesku. Turnir je na programu od 13. do 15. avgusta i on je svojevrsni uvod u ovogodišnji završni – finalni turnir u odbojci na pesku.
 
Na završnom turniru će se pojaviti naši najbolji parovi – reprezentativci u odbojci na pesku koji su ove godine počeli da postižu značajne rezultate na međunarodnim turnirima.
 
Za finalni dan, u nedelju, 18. avgusta, očekuje se dolazak više naših proslavljenih bivših odbojkaških reprezentativaca.
 
Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane da od ponedeljka, 13. avgusta, do subote 18. avgusta, dođu na Trg Svetog Trojstva (Ćelavi trg) i proprate zanimljive mečeve. 
 
Izvor: 025.rs
Foto: sportskisavezsombor.com
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar