Slobodan Bačić novi sekretar Sportskog saveza opštine Apatin

Na vanrednoj sednici Sportskog saveza, a koja je održana sinoć i koju je sazvalo novo rukovodstvo, izglasan je novi generalni sekretar, Slobodan Bačić.


Usvojene su neke statutarne izmene i dopune, a pod tačkom razno, sa predsednikom Saveza, Draganom Popovićem, bilo je razgovora o aktuelnoj situaciji, tačnije o problemima sportskih klubova koji su trpeli zbog ranijih poteškoća izazvanih nesavesnim ponašanjem bivšeg rukovodstva.


O trenutnoj situaciji u Sportskom savezu opštine Apatin, o načinu finansiranja, kao i o novitetima koje su uveli u samom radu Saveza, razgovarali smo sa Slobodanom Bačićem.

Po prvi put posle dužeg vremena, Sportski savez opštine Apatin rasporedio je termine za rad u svih 5 sportskih hala u Apatinu, za sve one koji su za tim pokazali potrebu. O kriterijumima po kojima su termini raspoređeni, takođe smo razgovarali sa novim sekretarom Sportskog saveza.


Podsetićemo se da je na prethodnoj vanrednoj sednici veći deo predstavnika sportskih klubova iskazao nezadovoljstvo radom Sportskog saveza i tada je izglasano novo rukovodstvo.


Za zapisničara je izglasana Biljana Popović, a za overivače zapisnika  Milka Nikšić i Atila Maroš.
U sastav verifikacione komisije izabrani su Dobrivoje Pejin, Milorad Mrđa i Milan Dubaić.
Na mesto predsednika Sportskog saveza opštine Apatin izglasan je Dragan Popović, diplomirani inženjer saobraćaja, a koji je u kajaku dugi niz godina.
Za nove članove Upravnog odbora izabrani su Goran Čegar, Goran Vezmar, Vladimir Đukić, Milka Nikšić, Milana Srdić, Igor Kovačić, Dejan Smiljanić i Marko Đumić, dok novi Nadzorni odbor čine Nika Petrović, Strahinja Delić i Slobodan Obradović.
Sa novim sekretarom, Sportski savez opštine Apatin je kompletan.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar