Sjajan nastup za TK Orao iz Odžaka na Prvenstvu Vojvodine (FOTO)

Tekvondo klub ,,Orao'' iz Odžaka nastupio je na Prvenstvu Vojvodine održanom u Rumi, gde su postigli izuzetne rezultate. Evo kompletnog izveštaja sa takmičenja: 

NAZIV TAКMIČENJA: Prvenstvo Vojvodine
MESTO: Ruma, SC ,,Srce Srema''
DATUM: 17.02.2019.
UČESNICI: 251 takmičar iz 19 klubova
 
ZLATO:
1. Ana Žjak, seniorke A -67 kg
2. Danilo Ranđelović, juniori A -73 kg
3. Milan Jovkić, juniori B -68 kg
4. Dajana Velemir, pionirke B -27 kg
 
SREBRO:
1. Anđela Jovanović, kadetkinje A -55 kg
2. Željana Velemir, kadetkinje B +59 kg
3. Nina Stojić, pionirke B -44 kg
 
BRONZA:
1. Mateja Đelić, pioniri B -40 kg
2. Luka Stojiljković, pioniri B -36 kg
 
- Pored takmičara koji su nas i ranije činili ponosnima osvajajući medalje, ovoga puta i novi takmičari su se oprobali u borbama. Većina ih je osvojila medalje, što je i više nego što se od njih očekivalo, i oni koji nisu, stekli su dragoceno iskustvo. Iako su svi takmičari za pohvalu, posebno bih izdvojio Anđelu Jovanović, koja je prvi put nastupila u kategoriji sa punim kontaktom, Dajanu Velemir, koja je u finalu pobedila rezultatom 30:3 i najavila velika dostignuća u ovom sportu i Milana Jovkića, koji se zlatnom medaljom vratio u takmičarsku ekipu nakon polugodišnje pauze. TК Orao je osvojio pehar za 3. mesto, rekao je Damir Milosavljević, trener.
 
Izvor i foto: Tekvondo klub ,,Orao'' Odžaci
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar