Serbian Battle Championship u Somboru

U nedelju, 16. februara, u Gradskoj hali Mostonga u Somboru, održava se vrhunsko sportsko borilačko veče pod okriljem najbolje domaće i regionalne, a trenutno jedne od vodećih evropskih MMA organizacija - Serbian Battle Championship.

U glavnoj borbi večeri, na ovoj dvadeset i šestoj po redu SBC priredbi, na programu je duel dva vrhunska profesionalca, neporaženog Aleksandra Netega iz Rusije i iskusnog i renomiranog Taleka Nadžhafzadea iz Azerbejdžana.

Svetski kvalitet ove SBC priredbe u velikoj meri će potvrditi i fantastična borba u srednjoj kategoriji između opasnog ruskog borca, takođe neporaženog, Vladimira Vasilieva i austrijskog prospekta čečenskog porekla kojeg po drugi put gledamo u Srbiji, Tarhana Ibragimova.

Jedano od najboljih boraca iz Rusije nove generacije, povratnik u SBC heksagon, Oleg Manžujev, nastupaće protiv iranske rvačke mašine, Nasera Kalantarija. Duel teškaša iz Rusije i Bosne i Hercegovine, Maksima Kolosova i opasnog udarača Edisa Bešića biće posebno zanimljiv za ljubitelje prave beskompromisne borbe.

U Somboru će još nastupiti i Rifat Prušević, Stefan Pecevski, Đorđe Stojanović, Haris Kesetović, Marko Radaković, Nebojša Mršić, Quinton Vander Heyden, Nenad Rajić.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar