Revija rukometa u Prigrevici, prilika da se još jednom pozdrave šampioni Bačke lige!

U petak 16. juna se u hali u Prigrevici sa početkom od 19 sati 30 minuta igra revijalna rukometna utakmica između prvaka Treće lige Srbije - grupa Bačka, ekipe PIK Prigrevica i reprezentacije lige koju sačinjavaju igrači iz ostalih klubova u ligi. Pre početka meča Prigrevčanima će biti urečen pehar i medalje, kao i nagrade za najbolje pojedince u prethodnoj sezoni.

Podsećamo, seniorska ekipa Rukometnog kluba PIK Prigrevica se posle godinu dana pauze vratila u takmičenje i u sezoni 2016/2017. takmičila se u Trećoj ligi - grupa Bačka. Takmičenje je završeno sa 15 pobeda, jednom nerešenom utakmicom i bez ijednog poraza pa je tako na ubedljiv način osvojeno prvo mesto i izboren nastup u Drugoj rukometnoj ligi Srbije - grupa Sever.

Reprezentacija lige koju će sa klupe predvoditi trener drugoplasirane ekipe na tabeli Somborelektro, Marija Miskin, igraće u sledećem sastavu:

Golmani: Marko Maksimović (Somborelektro), Marko Čvokić (Kljajićevo), Milan Šuša (Somborelektro).

Krila: Marko Ivančević (Somborelektro), Stefan Jović (Somborelektro), Uroš Kolundžić (Spartak Vojput 2), Miljan Katić (Grafičar).

Bekovi: Jovan Peić Tukuljac (Spartak Vojput 2), Nikola Zorić (Sombor), Luka Jokić (Somborelektro), Miroslav Despot (Graničar), Dejan Vojnović (Borac), Žarko Miskin (Somborelektro), Uroš Kojadinović (Spartak Vojput 2).

Pivoti: Ilija Kolarić (Somborelektro), Slavko Herbut (Rusin).


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar