Raspisana četiri konkursa za apatinske sportiste

Sportski savez Opštine Apatin objavio je danas četiri konkursa iz oblasti sporta. To su Javni poziv za finansiranje posebnih programa za potrebe i interese građana u oblasti sporta u Opštini Apatin iz budžeta Opštine Apatin u 2020. godini, Konkurs za dodelu nagrade vrhunskim sportistima sa posebnim zaslugama u Opštini Apatin, Konkurs za dodelu sportske stipendije i Konkurs za pomoć vrhunskim sportistima sa posebnim zaslugama u opštini Apatin.

Javni poziv za finansiranje posebnih programa za potrebe i interese građana u oblasti sporta u Opštini Apatin iz opštinskog budžeta namenjen je sportskim organizacijama sa teritorije apatinske opštine koje su upisane u odgovarajući registar u skladu sa zakonom, a koji u toku 2020. godine nisu finansirani iz sredstava Sportskog saveza opštine Apatin. Ovim pozivom finansiraće se projekti i programi koji su u skladu sa prioritetima programa razvoja sporta u opštini Apatin, i koji imaju za cilj razvoj sporta kod osoba sa invaliditetom i razvoj i unapređenje fudbala u našoj opštini. Sve informacije o ovom konkursu mogu se pronaći na sajtu Opštine Apatin.

U okviru Konkursa za dodelu nagrade vrhunskim sportistima sa posebnim zaslugama u Opštini Apatin prikupljaju se predlozi za dodelu nagrada koji ispunjavaju određene kriterijume. Neki od tih kriterijuma su da nije sportista nije stariji od 40 godina, da je sportista amater i da ga je predložila njegova sportska organizacija. O svim pojedinostima vezanim za konkurs čitajte ovde.

Na Konkurs za dodelu sportske stipendije mogu se prijaviti kandidati koji su sportski amateri i koji ispunjavaju određene kriterijume propisane konkursom. Koji su to kriterijumi i uslovi za konkursianje pogledajte ovde.

Sportski savez je raspisao i Konkurs za pomoć vrhunskim sportistima sa posebnim zaslugama u Opštini Apatin. Na ovaj konkurs mogu se prijaviti sportisti amateri koji imaju između 18 i 21 godinu. Sve druge informacije možete dobiti ovde.

Sva četiri konkursa otvorena su do 3. februara.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar