Prvenstvo Srbije kadeti i juniori Kragujevac

U organizaciji Karate federacije Srbije, održano je prvenstvo Srbije za kadete i juniore u sportskoj hali Kragujevac 24-25. Oktobar 2020. Pravo učešća su imali najbolji takmičari iz regiona(Beograd, Vojvodina i uža Srbija) i takmičari sa Kosova (Zvečan, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok i Leposavić). U borbama i katama po pravilima WKF. Karate klub „Ravangrad“ je na ovom najznačajnijem takmičenju u ovoj godini osvojio 4 medalje i tri repasaža za medalju tj. tri 5 mesta.

Borbe:

Valentina Ostrogonac, juniorka, -53kg, bronzana medalja. Ovo je najvredniji rezultat ove devojčice iz Bačkog Brega, koja je u potpunosti opravdala poverenje trenera i okitila se bronzanom medaljom.

Kate

1 Tamara Vučković, kadetkinje, kate, zlatna medalja. Ovo je najvredniji rezultat devojčice iz Bezdana koja je svojom upornošću i kvalitetom osvojila ovo priznanje.

2 Nikola Drljača, kadet, kate, bronzana medalja.

3 Marko Horvatović, kate, bronzana medalja.

Još bi naveo takmičare koji su jako bili blizu osvajanja medalje, a to je taj zadnji repasaž za medalju i jako malo im je nedostajalo. To su: Vukašin Vuković, juniori -68kg, Petar Rukavina i Nikola Zejak u katama.

Ovo je sama završnica zvaničnih takmičenja i sa ovim su završena sva prvenstva i kupovi za poletarce pionire i nade, kadete juniore i seniore za ovu godinu. Karate klub Ravangrad može da se pohvali da je uspeo da realizuje i isprati, a samim tim i da učestvuje, na svim zvaničnim takmičenjima u ovoj veoma teškoj i čudnoj takmičarskoj godini.

Trener karate kluba, Slavko Vuković se zahvaljuje roditeljima i takmičarima na motivaciji, doslednosti i podizanjem ugleda kluba osvajanjem medalja na ovim takmičenjima u svojim kategorijama.

Sombor, 26.10.2020.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar