Proslavljeni NBA košarkaš Nemanja Bjelica u poseti KK Apatin

KK "APATIN" je posetio NBA star i naš reprezentativac Nemanja Bjelica. Mladi košarkaši iz našeg grada, kao i njihovi treneri nisu krili oduševljenje ovom posetom.

- Imali smo svega 45 minuta od trenutka kada smo saznali da ce Nemanja uspeti da izdvoji malo vremena i obiđe naše dečake. Bacili smo se na posao, telefoni su se usijali i uspeli smo da okupimo blizu 80 igrača, kažu iz KK Apatin.
 
Bjelica je nakon obaveza sa reprezentacijom svratio do rođaka u Prigrevicu i, bez obzira na kratak vremenski period koji je odvojio za odmor, došao je do Apatina gde je sa košarkašima iz Košarkaškog kluba Apatin prisustvovao jednom treningu. Mladi apatinski košarkaši imali su priliku upoznati Nemanju i porazgovarati sa njim, a takođe se i fotografisati i dobiti autogram od svog idola. 
 
- Nemanja uvek govori da je reprezentacija svetinja. Hvala mu za sve sto je do sada dao Srbiji i hvala mu što je prepun obaveza izdvojio vremena da poseti igrače KK "APATIN". Želimo mu  puno zdravlja, uspeha u NBA i medalja na budućim takmičenjima u dresu Srbije, poručuju iz Uprave apatinskog kluba.
 
 
Izvor i foto: fb stranica KK Apatin
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar