Priznanje odbojkaškom Apatinu: Teodora i Ivana u kampu OSS

Odbojkaški savez Srbije ove godine organizuje kamp najperspektivnijih odbojkašica i odbojkaša sa prostora cele Srbije rođenih 2003. godine koji će se održati u Karatašu. Među 16 najperspektivnijih igračica u prvoj grupi kampa Karataš 2017 pozvana je i Teodora Milinković, igračica OK Apatin. Teodora je rođena 2004. godine i visoka je 187 cm, a igra na poziciji srednjeg blokera.

U trećoj grupi i trećoj smeni kampa biće jos jedna igračica iz Apatina, Ivana Miler koja igra na poziciji primača servisa i visoka je 176 cm.

Kamp će se održati u tri smene, a prva smena je od 01. do 11. jula.

Treninzi se održavaju dva puta na dan u Hali sportova. Sve troškove kampa svim učesnicima pokriva Odbojkaški savez Srbije. Ova selekcija devojčica je ujedno i filter za pionirsku reprezentaciju Srbije, jer od naredne 2018. godine za pionirke nastupaju devojčice rođene 2003. godine i mlađe.

Učesnike kampa u prvoj smeni pozdraviće potpredsenik OSS Ivan Miljković.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar