Prilazne rampe za osobe sa invaliditetom - novina u Sportskom savezu Apatina!

U Sportskom savezu opštine Apatin postavljene su prilazne rampe za osobe sa invaliditetom kako bi im se dodatno olakšalo korišćenje teretane i drugih prostorija ove institucije.

Sekretar Sportskog saveza opštine Apatin Slobodan Bačić rekao je da se savez potrudio da poboljša uslove za bavljenje sportom osobama sa invaliditetom i da je inicijativa potekla od našeg reprezentativca u košarci u kolicima Gorana Vezmara.

"Ovo je korak napred i možda jedna inicijalna kapisla kako bi se i na drugim mestima, odnosno sportskim objektima prilazi adekvatno uredili." - rekao je za 025info Slobodan Bačić.

Goran Vezmar je za 025info istakao da će postavljanjem ovih prilaznih rampi njemu biti olakšano pripremanje za nastupajuće Evropsko prvenstvo.

"Zahvaljum se Sportskom savezu i lokalnoj samoupravi što su mi izašli u susret i obezbedili adekvatne uslove za pripreme. Ovo će mi pomoći u svakodnevnim treninzima koje obavljam u teretani i olakšati rad jer ne moram da tražim pomoć prilikom ulaska u teretanu." - izjavio je Goran Vezmar.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar