Pred njom muškarci stoje mirno: Dama u kopačkama ponos fudbalske Sonte

Stručna organizacija fudbalskih sudija fudbalskog saveza opštine Apatin održala je na kraju 2016. godine tradicionalni godišnji susret članova. U prisustvu skoro svih članova organizacije i gostiju iz Sombora, Bačke Palanke, Kule i Odžaka, sumirani su rezultati rada u prethodnoj godini. Proglašeni su najbolji pojedinci, primljeni novi članovi i uručene diplome i zahvalnice zaslužnim fudbalskim radnicima. Za najperspektivnijeg sudiju proglašena je mlada Viktorija Nikolić iz Sonte, a od prolećnog dela prvenstva ova mlada dama sudiće utakmice Područne lige Sombor.

Od malih nogu Nikolićeva čvrsto korača stazom uspeha na fudbalskim terenima. Nije ju, poput ostalih devojčica, privlačilo igranje s barbikama, već je večito s dečacima iz kraja "pikala" fudbalsku loptu.

Polaskom u prvi razred OŠ Ivan Goran Kovačić upisala se i u Fudbalski klub Dinamo. Ljubav prema ovom sportu prepoznao je i dodatno joj učvrstio trener Goran Matić.
 
"Osim mene, fudbal je treniralo još nekoliko devojčica, no, vremenom su odustajale. Ja sam ostala uporna, a roditelji, majka Jasmina i otac Darko, u početku ne baš oduševljeni mojim često izudaranim potkolenicama i masnicama, kad su videli da je fudbal jedino ono što me osim škole zanima, podržali su me. Podržavaju me i dalje i vrlo su ponosni na sve moje uspehe". - kaže Viktorija Nikolić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar