Pomoć sportskim klubovima u Opštini Odžaci

Član Opštinskog veća Opštine Odžaci zadužen za sport, Nebojša Nikolić sa sekretarom Sportskog saveza Opštine Odžaci Sujer Mihajlom obišao je sportske klubove. Jedan od ciljeva posete je realizacija sistemske pomoći sportskim klubovima u selima, u vidu torbe za prvu pomoć, seta za motoričke sposobnosti - kondicione treninge i laptopa. Drugi cilj je bio upoznavanje mesnih zajednica sa funkcionisanjem sistema sporta na teritoriji opštine Odžaci kako bi se u budućnosti saradnja podigla na još viši nivo.

Prvi u nizu sastanaka održani su u Srpskom Miletiću, Deronjama, Ratkovu i Karavukovu. U toku posete klubovi su anketirani, razgovaralo se o stanju i neophodnim aktivnostima. Sportske organizacije i predstavnici Mesnih zajednica su istakli da je program besplatne školice sporta animirao veliki broj dece u školama.  

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar