Područna liga Sombor

U Područnoj ligi Sombor samo ŽAK nastupa u subotu i to kao gost Borcu iz Bačkog Gračaca. Sve ostale utakmice odigraće se u nedelju, a sastaju se: Omladinac (Bukovac) – Maglić (B.Maglić), Rusin (R. Krstur) – Kulpin, Budućnost (Gložan) – Slavija (Pivnice), Borac 46 (Obrovac) – Polet (Karavukovo), Kordun (Kljajićevo) – Budućnost (Mladenovo), Budućnost (Parage) – Tvrđava (Bač), Zadrugar (Srpski Miletić) – BSK (Bački Brestovac) i Stanišić 1920 – Radnički 1918 (Ratkovo). U Područnoj ligi Sombor utakmice počinju u 17.30 časova.

Ove godine mnogi smatraju ekipu Stanišić 1920 jednim od glavnih favorita za naslov prvaka. Ostali učesnici se takođe nadaju da će moći ravnopravno da se nose sa ekipom u čijim redovima će zaigrati proslavljeni srpski fudbalski as Vladimir Torbica.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar