Počeo besplatan kurs šaha u organizaciji KZM Apatin

U prostorijama Kancelarije za mlade opštine Apatin počeo je sa radom besplatan kurs šaha, koji će biti  održavan svake srede do jula meseca sa početkom od 18 sati u prostorijama KZM Apatin. Predavači na kursu su Siniša i Marina Gajčin. Na prvom okupljanju odziv je bio velik a kako ističu u KZM Apatin, najavljen je još veći broj polaznika kursa. Više informacija možete dobiti na broj telefona 069/2526014.

Kancelarija za mlade Apatin je u prethodnom periodu otvorila konkurs za mlade talente za koji vlada veliko interesovanje, takođe, održano je nekoliko radionica i tribina.

Nemanja Ćirić, savetnik KZM Apatin rekao je za 025info da je pred nama niz aktivnosti u organizaciji Kancelarije za mlade, koje će početi Sportskom ligom i Paradom maturanata, kao i nizom humanitarnih akcija i radionica, a o detaljima ćete biti obavešteni u narednom periodu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar