Počele pripreme za odbojkašice Apatina

Aktuelne šampionke Prve lige Sever, odbojkašice Apatina, juče su počele pripreme za predstojeću sezonu. Prva faza priprema biće odrađena kao i prethodnih godina na otvorenim terenima Tehničke škole u Apatinu. Početak priprema podrazumeva  kondicione i vežbe fizičke snage, dok će nakon toga uslediti i rad sa loptom. 

Do početka prvenstva ostalo je osam nedelja, što je sasvim dovoljno da se kvalitetno spreme za napornu sezonu. Planirano je da se od septembra igraju prijateljske utakmice, kao i da odbojkašice učestvuju na turnirima. 
 
Odbojkaški  klub Apatin će i u sezoni 2019-2020 imati A licencu koju izdaje Odbojkaški savez Srbije. U nastupajućoj sezoni Apatinke će se takmičiti  se  dve seniorske ekipe, prvom ekipom OK Apatin i drugim timom koji će nastupiti u Drugoj Vojvodjanskoj ligi pod nazivom OK Apatin 2. U mlađim kategorijama takmičiće se na Kadetskom i Pionirskom prvenstvu Vojvodine, kao i sa ekipom predpionirki.  
 
I u ovoj sezoni ovo će biti  jedini ženski klub iz Apatina, kada su u pitanju ekipni olimpijski sportovi, koji ima seniorsku ekipu i mlađe kategorije u zvaničnim takmičenjima. 
 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar