Otvoreno Evropsko prvenstvo u kuglanju za slepe i slabovide (FOTO) (VIDEO)

U apatinskoj banji Junaković otvoreno je 17. po redu Evropsko prvenstvo u kuglanju za slepe i slabovide.

Kuglaška nadmetanja počela su u ponedeljak 29. maja, a u utorak je održano svečano otvaranje manifestacije. Pored domaćina, reprezentacije Srbije na ovom prvenstvu nastupaju i nacionalne selekcije Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Rumunije, Mađarske, Češke, Nemačke i Poljske.

U ime domaćina, prisutne je pozdravio direktor Specijalne bolnice za rehabilitaciju Junaković, dr Blagoje Marković i poželeo gostima prijatan boravak i kvalitetno sportsko nadmetanje.

Otvaranju 17. Evropskog prvenstva u kuglanju za slepe i slabovide, prisustvovali su i predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić, predsednik Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih, Petar Vranjković, predsednik IBSA-e, Sorin Lapadatu, sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, Slobodan Bačić i proslavljeni bokserski as Dragomir Vujković, ispred Sportskog saveza Srbije.

Manifestacija će trajati ukupno sedam dana, tačnije od 29. maja do 4. juna. Sponzori takmičenja su Apatinska pivara, Na eks i Knjaz Miloš, a medijski pokrovitelji 025info televizija, Radio Dunav i Radio Apatin.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar